ZAIGRAJ NA PRAZNIKU GLASBE – prijave podaljšane do srede, 27. maja

21. junij je dan, ko praznuje glasba. Takrat ni pomembno nič drugega kot to, da se špila! Slovenski praznik glasbe se tako pridružuje svetovni iniciativi Fête de la Musique’, ob tem pa v središče seveda postavlja slovensko glasbo in njene ustvarjalce, promovira živo glasbo ter vzpostavlja odnos tišina – glasba.

Na enodnevni festival, ki na zunanjih prizoriščih v središču Ljubljane predstavijo, se lahko prijavijo tako amaterski kot poklicni glasbeniki različnih žanrov.

Prijave zbiramo do srede, 27. maja na naslovu info@praznikglasbe.si.

V nedeljo, 21. junija, bo dogajanje osredotočeno na več različnih lokacij v starem mestnem jedru v prestolnici (Križevniška ulica, Mačkova ulica, Šuštarski most, Mesarski most, Trubarjeva ulica, Mestni trg, Gornji trg, Tržnica,…) na Kongresnem trgu pa bodo postavljene stojnice, ki bodo vsem sodelujočim omogočale izvedbo promocijske dejavnosti. Večerno dogajanje se bo zaključilo na velikem odru na Kongresnem trgu, kjer se bo odvilo finalno dejanje Špil lige – prve lige dijaških bendov, ki poteka v organizaciji Kina Šiška, nato pa še zaključek s skupino Moveknowledgement.

Po oddani prijavi vas bomo najkasneje do 31. maja obvestili, kdaj boste nastopili in vam sporočili lokacijo.

KAJ NAJ VSEBUJE PRIJAVA:

  • Opis glasbenega izvajalca
  • Povezave do vaše glasbe
  • Kvalitetno fotografijo
  • Podatke o kontaktni osebi